reviews google
rijinstructeurs van Rijschool Besure

Maak kennis met Yasin

Rijschool Besure staat voor je klaar

Besure rijinstructeur

Na verschillende banen in de horeca, bouw en transport te hebben gehad, ontdekte ik dat ik altijd al probeerde om mensen iets bij te brengen. Ik heb besloten om mijn passie voor auto’s te combineren met het leren autorijden en ben daarom rijinstructeur geworden.

Als je bij mij rijlessen in Breda volgt, dan hangt de keuze van lesauto af van de opleiding die je volgt. Op dit moment rijd ik in een Seat Ibiza FR, een comfortabele auto met veel geavanceerde technologieën waarover ik je graag meer uitleg geef tijdens de lessen.

Een gratis proefles is de ideale manier om te ontdekken of er een klik is tussen jou en jouw rijinstructeur. Het is van groot belang dat jij je veilig en comfortabel voelt tijdens het rijden in de lesauto. We beginnen de proefles met het instellen van de spiegels, stoel en stuur voor de juiste zithouding. Een goede zithouding zorgt voor veiligheid en comfort tijdens het rijden. Vervolgens kunnen we, als jij dat goed vindt, een lekker muziekje aanzetten en de weg op gaan. We verkennen de buurt waar jij woont en laten je kennismaken met de wijk waar je woont. Dit maakt de rit extra comfortabel. Na een stukje rijden en het uitvoeren van een bijzondere manoeuvre heb jij al een echte eerste les gehad in de auto. Plan nu jouw gratis proefles!

Voor mij voelt lesgeven als een gezellige rit met vrienden waarbij mijn passie duidelijk naar voren komt. Ik vind het belangrijk om een gezellige sfeer te creëren, maar wanneer nodig ook serieus te zijn.

 Ik hecht veel waarde aan gezondheid en plezier in het leven. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om samen met mijn zoontje te wandelen of te genieten van een motorrit. Daarnaast vind ik het belangrijk om te sporten om mijn gezondheid op peil te houden.

Eigenlijk is de vraag eerder: waarom niet? Je hebt nu al een beetje kennisgemaakt met mij, en ik wil jou ook graag beter leren kennen. Dus ik hoop je snel te zien!

Waarom les bij Yasin

Gratis proefles

Naam(Vereist)