reviews google
rijinstructeurs van Rijschool Besure

Maak kennis met Robbert

Rijschool Besure staat voor je klaar

foto volgt

Voor de pandemie werkte ik vele jaren in de verkoop. Tijdens de lockdowns realiseerde ik me dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Aangezien ik altijd al genoot van het helpen van mensen en het delen van kennis, was het beroep van rijinstructeur een natuurlijke keuze voor mij. Met twee tieners thuis heb ik altijd genoten van de omgang met jongeren en nu kan ik dit combineren met mijn werk als rijinstructeur.

Ik kom jou graag ophalen in mijn comfortabele en technisch geavanceerde Seat Ibiza FR. Deze auto biedt een aangename rijervaring en ik vertel jou met plezier meer over alle handige functies tijdens onze lessen.

Bij mij verloopt een proefles net zoals een gewone rijles, omdat ik het belangrijk vind dat jij een goede indruk krijgt van mijn lesmethode en aanpak. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken voordat je besluit om verder te gaan met rijlessen bij mij. Tijdens de proefles, die plaatsvindt in Breda en Roosendaal en alle plaatsen daartussen, starten we met het rijklaar maken van de auto. We zorgen voor een goede zithouding door het instellen van de spiegels, stoel en stuur. Daarnaast stel ik het op prijs als we een leuke muziekje opzetten om de sfeer te verhogen. Tijdens de proefles zullen we vooral in de buurt van jouw woonplaats rijden en een bijzondere manoeuvre uitvoeren, zodat jij alvast een beetje kan wennen aan het autorijden

Ik vind het fijn om een ontspannen sfeer te creëren tijdens de les en humor te gebruiken wanneer passend. Tegelijkertijd ben ik serieus wanneer dat nodig is. Ik stem mijn stijl volledig af op jouw wensen en behoeften omdat ik het belangrijk vind dat jij een positieve ervaring hebt tijdens het behalen van je rijbewijs, wat een dure investering is.

 Ik vind het heerlijk om samen met mijn kinderen te sporten of spelletjes te spelen. Ook geniet ik van een ontspannen middagje waarin we bijvoorbeeld wandelen in het bos of gezellig spelletjes doen.

Nou, waarom niet? Je hebt nu een duidelijk beeld van wie ik ben als persoon en ik zou het ook leuk vinden om jou te leren kennen

Waarom les bij Robbert

Gratis proefles

Naam(Vereist)