reviews google
rijinstructeurs van Rijschool Besure

Maak kennis met Kudret

Rijschool Besure staat voor je klaar

over-ons

Mijn passie voor autos en motoren wil ik graag delen met anderen. Ik vind het leuk om kandidaten te leren schakelen en om te gaan met een voertuig. Ook mijn passie voor motoren als motorinstructeur kan ik goed naar voren brengen. Om jou te helpen met het behalen van een extra categorie of gewoon het roze pasje geeft mij voldoening.

Bij autorijlessen kom ik je ophalen in mijn sportieve Volvo V40 R-Design, uitgerust met geavanceerde technologieën voor optimaal rijplezier. Bij motorrijlessen gebruik ik Yamaha MT-07 motoren, perfect om het rijden en manoeuvreren onder de knie te krijgen.

Tijdens deze proefles, ook wel bekend als ‘Try an Bike’, staat gezelligheid en mijn passie voor motorrijden centraal. We beginnen met het oefenen van balans op de motor en maken de eerste stappen in het besturen ervan. Ik vind het belangrijk om de eerste rijles op de motor zo comfortabel mogelijk te maken, omdat motorrijden een vak apart is. Ik ben ervan overtuigd dat mijn passie voor motoren aanstekelijk is en dat jij enthousiast zult raken over het motorrijden. Na 1,5 uur heb jij een goede basis om met de motor om te gaan. Wil jij ook jouw motorrijbewijs halen in Breda? Meld je dan nu aan voor een proefles!

Mijn leerlingen beschrijven mijn stijl als kalm en gedreven, waarbij mijn passie voor motorrijden duidelijk naar voren komt. Ik vind het belangrijk om een prettige en gezellige sfeer te creëren tijdens de lessen, zodat jij je op je gemak voelt en optimaal kunt leren.

Ik ben een enthousiaste motorrijder en besteed dan ook graag mijn vrije tijd aan het maken van mooie tochten. Daarnaast hou ik van sporten om fit te blijven. Het onderhouden van contact met mijn familie vind ik ook belangrijk en gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Een leuk spelletje met vrienden of familie sla ik dan ook niet af..

Nu je meer over mij weet, ben ik ook benieuwd naar jou! Zullen we binnenkort samen de weg op gaan

Waarom les bij Kudret

Gratis proefles

Naam(Vereist)