reviews google
rijinstructeurs van Rijschool Besure

Maak kennis met John

Rijschool Besure staat voor je klaar

Snel rijbewijs halen

Sinds het begin van mijn carrière heb ik altijd mijn kennis en kunde willen overbrengen om andere mensen te helpen. Toen ik een vacature zag voor rijinstructeur was ik meteen om. Mijn vrouw en ik vonden dit heel goed bij mij passen. Na een aantal jaar voor mij zelf te hebben gewerkt vond ik het tijd om rustiger aan te doen en werk ik nu part time bij verkeersschool Besure.

Ik kom jou graag ophalen in mijn comfortabele Volkswagen Polo. In de VW polo kun je gemakkelijk en snel leren schakelen, ook is het een compacte auto wat helpt om rijervaring op te doen. Zie ik jou binnenkort bij mij in de auto?

Een proefles is voor mij net als iedere andere rijles, ik vind het belangrijk om jou een goede indruk te geven over mijn aanpak en lesmethode. Een rijbewijs halen doe je niet zomaar, het is belangrijk dat jij een goede weloverwogen keuze kunt maken. Tijdens de proefles, die plaatsvindt in Bergen op Zoom en Roosendaal en alle plaatsen daartussen, starten we met het rijklaar maken van de auto. We stellen onze spiegels, stoel en stuur af. Hierna gaan we een stukje rijden en kunnen we een gezellig gesprek je voeren. Nadat ik een goede indruk heb gekregen zullen we aan het einde van de les mijn bevindingen doornemen en een op maat gemaakte lesplan bespreken zodat jij met zekerheid naar je rijbewijs toe kunt werken.

Mijn lesmethode zou ik omschrijven als uniek, met een opmaat gemaakt plan kunnen we met zekerheid naar je rijbewijs toe werken. Uiteraard hou ik van gezelligheid en een ontspannen sfeer in de auto. Tegelijkertijd ben ik waar nodig serieus en streng. We willen jou natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs laten halen.

Ik hou wel van een gezellig avondje eten of lekker met mijn kleinkinderen te gaan wandelen. Ik ben een echte familiemens.

Wil jij een opmaat gemaakt plan en met een zekergevoel naar je rijbewijs kunnen werken? Dan help ik jou graag verder!

Waarom les bij John

Gratis proefles

Naam(Vereist)