reviews google
rijinstructeurs van Rijschool Besure

Maak kennis met Ibrahim

Rijschool Besure staat voor je klaar

Aanhanger rijbewijs den bosch

Voordat ik dit beroep koos, handelde ik in goedkope auto’s. Ik kreeg vaak te maken met jongeren die me over hun rijlessen vertelden en ik zag dat er ruimte was voor verbetering. Ik wilde mensen inspireren om iets nieuws te leren en mijn passie voor het lesgeven en mijn liefde voor auto’s kwamen samen in mijn werk als rij-instructeur.

Als rij-instructeur heb ik het geluk gehad om een ​​geweldige auto uit te mogen zoeken van mijn werkgever. Momenteel rij ik in een prachtige Seat Ateca FR met alle moderne opties en technische snufjes. Wie weet kan ik je binnenkort zelfs leren hoe je een caravan moet aankoppelen aan deze auto!

Bij Rijschool Besure hechten wij veel waarde aan een goede indruk tijdens de proefles. Wij begrijpen dat het halen van een rijbewijs een flinke investering is en willen graag dat jij je veilig en comfortabel voelt in onze lesauto. Tijdens de proefles bij ons ervaar je dan ook een echte les, waarbij we starten met het instellen van de spiegels, stoel en stuur voor een optimale zithouding. Zo ben je verzekerd van veiligheid en comfort tijdens het rijden. Wacht niet langer en ervaar zelf hoe het is om een les te volgen bij Rijschool Besure!

Als instructeur wordt mijn lesstijl door mijn leerlingen vaak omschreven als ontspannen en relaxt. Ik vind het belangrijk om een gezellige sfeer te creëren in de auto, maar wanneer nodig ben ik ook streng en serieus.

In mijn vrije tijd geniet ik er het meest van om met mijn dochter op stap te gaan. Samen maken we wandelingen, bezoeken we dierentuinen of pretparken. Ook vind ik het fijn om tijd door te brengen met mijn familie.

Wil jij rijlessen volgen in Breda met een gezellige rijinstructeur? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik wil jou graag leren kennen en samen werken aan het behalen van jouw rijbewijs.

Waarom les bij Ibrahim

Gratis proefles

Naam(Vereist)