reviews google
rijinstructeurs van Rijschool Besure

Maak kennis met Dena

Rijschool Besure staat voor je klaar

Scooterrijbewijs Breda

Waarom ben ik gaan werken voor Rijschool Besure? Nou, dat begon eigenlijk als een persoonlijk avontuur! Ik heb mijn eigen rijbewijs behaald bij Rijschool Besure en heb elke minuut van mijn rijlessen genoten. De instructeur was geweldig en de sfeer was zo prettig dat ik niet kon wachten om deel uit te maken van dit team.

Toen er een functie beschikbaar kwam, aarzelde ik geen moment en solliciteerde ik meteen. Ik wilde anderen de kans geven om net zo’n geweldige ervaring te hebben als ik had tijdens mijn lessen hier. Het voelt als thuiskomen, en ik ben zo enthousiast om deel uit te maken van de Rijschool Besure-familie!

Binnen Verkeersschool Besure heb ik een aantal belangrijke taken en verantwoordelijkheden. Mijn voornaamste rol draait om administratie en planning voor verschillende soorten rijlessen, waaronder handschakel, automaat en scooter. Dit omvat het efficiënt organiseren van lessen en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Daarnaast bied ik ondersteuning aan zowel leerlingen als instructeurs. Ik ben er om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en een helpende hand te bieden waar dat nodig is. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat zowel leerlingen als instructeurs zich ondersteund en gewaardeerd voelen in hun reis bij Rijschool Besure.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten en mijn energie kwijt te kunnen. Of het nu gaat om hardlopen, yoga, of misschien een leuke dansles, bewegen vind ik belangrijk.

Verder maak ik graag een ontspannende wandeling in de natuur.

Het kiezen voor Besure als rijschool is mijn persoonlijke favoriet. Ik heb namelijk mijn eigen rijbewijs bij Besure gehaald, zoals eerder vermeld. Ik waardeer de toewijding aan kwaliteit, de ervaren instructeurs en de vriendelijke sfeer die Besure biedt. Als je op zoek bent naar een rijschool waarin je kunt vertrouwen en waar ik zelfs als medewerker tevreden ben, dan is Besure de juiste keuze, en dat weet ik als geen ander!

Waarom les bij Besure

Gratis proefles

Naam(Vereist)