reviews google
rijinstructeurs van Rijschool Besure

Maak kennis met Ayessa

Rijschool Besure staat voor je klaar

Rijschool Tilburg

Waarom ik de keuze heb gemaakt tot rijinstructeur is heel simpel ik wilde meer op de weg zijn, hiervoor werkte ik als transportplanner en heb mijn spreadsheets en telefoontjes ingeruild voor het avontuur op de weg!

Nu leer ik jullie niet alleen hoe je van A naar B moet komen, maar ook hoe je dat op de veiligste en leukste manier kunt doen.

Ik heb een geweldige Kia Stonic waarmee ik jullie onderweg begeleid. Deze auto zit boordevol handige opties en functies die het leerproces nog soepeler maken. Met mijn Kia Stonic kan ik comfortabel en efficiënt lesgeven terwijl ik mijn passie voor veilig rijden deel. Samen maken ze elke les een rit vol avontuur en leren.

Een proefles is voor mij als een voorproefje van een spannende film! Het is belangrijk dat je weet wat je te wachten staat, want een rijbewijs haal je niet zomaar. Tijdens de proefles, die plaatsvindt in Breda of Tilburg en alle plaatsen daartussenin, beginnen we met het inrichten van de auto. We zetten de spiegels, stoel en het stuur helemaal naar jouw wensen. Daarna gaan we samen op pad, en terwijl we cruisen, kunnen we gezellig kletsen.

Aan het einde van de les, na onze avontuurlijke rit, nemen we de tijd om mijn indrukken en bevindingen te bespreken. Samen zullen we een op maat gemaakt plan opstellen, zodat jij vol vertrouwen op weg kunt naar dat felbegeerde rijbewijs.

Mijn lesstijl? Die is net zo uniek als een eenhoorn in het verkeer!

ik maak van elke les een spannend avontuur, waarbij ik mijn passie voor rijden en verkeersveiligheid deelt met een vleugje magie. mijn superkracht? Geduld! ik begrijp dat iedereen in zijn eigen tempo leert en creëer een ontspannen sfeer waarin fouten maken oké is.

In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met mijn partner. Wij gaan er samen op uit met onze dochter of spelen samen een spelletje thuis. 

Waarom lessen bij mij? Omdat mijn lessen als een rollercoaster vol plezier en avontuur zijn! Ik maak leren autorijden leuk en zorg dat je vol zelfvertrouwen de weg op gaat. Samen gaan we die spannende reis naar jouw rijbewijs maken. Dus, stap in en laten we samen de rit van je leven beginnen!

Waarom les bij Ayessa

Gratis proefles

Naam(Vereist)