reviews google

ACTIE

Naam(Vereist)

Proefles aanvragen

Rijlessen in Breda, Tilburg en omstreken

Onze actie is van start gegaan. Rijbewijs B lessen vanaf 44,95 per rijles

De proefles is gratis voor de rijbewijs categorie B, voor A, AM en BE kunnen er kostes bijkomen!

Proefles aanvragen

Veelgestelde vragen

Ja je proefles is gratis, alleen is dit wel geldig bij afnamen van een pakket! Mocht je ervoor kiezen om toch niet te lessen dan wordt er €29,95 in rekening gebracht.

Je mag al vanaf je 16,5 jaar gaan auto rijlessen. Dit kan dankzij het 2toDrive-concept. Je kunt dan al op je 17e verjaardag afrijden. Daarna mag je tot aan je 18e levensjaar met een begeleider rond rijden. Zodra je 18 bent geworden mag je uiteraard zelfstand rond gaan rijden.

Een rijles heeft een duur van 50 minuten. 

Het voorspellen van het aantal lessen dat je nodig hebt is lastig. In Nederland ligt het gemiddelde tussen de 35 en 45 lessen tot aan je examen. Bij sommige leerlingen duurt het langer en bij sommige weer korter. Doordat wij zeker zijn van de kwaliteit die wij aanbieden is de gemiddelde les wat je nodig hebt lager dan de Nederlandse gemiddelde. Samen met jou instructeur bij rijschool Besure wordt er een schatting gemaakt welke pakket het beste past bij jou.

Voordat je op examen kunt gaan moet je je rijschool gaan machtigen, vervolgens moet je ook je gezondheidsverklaring indienen per DigiD. Lees meer hierover.

Kris
Kris
2024-01-18
Deze maand mijn motorrijbewijs gehaald bij Besure, waar ik uiteraard enorm blij mee ben. Het grootste deel van mijn rijopleiding heb ik gereden bij Luc en later bij Kevin, waarbij ik bij beide met enorm veel plezier gereden heb. Uiteraard heel veel geleerd, maar ook veel gelachen. Niet onbelangrijk. Het gevoel waarmee je telkens weer op je motor stapt is echt van groot belang, denk ik. Een goeie klik met je rijinstructeur dus ook. Overigens was het plannen van lessen e.d. via Veronica ook superfijn. De sfeer is persoonlijk en de lijntjes kort. Dat vond ik echt een groot voordeel. Nu lekker de weg op met die motor!
michael van beelen
michael van beelen
2024-01-16
Goedeuutleg,niet alleen van je doet het fout maar wordt je ook uitgelegd wat je verkeerd doet Misschien komt het hard over maar wil je goede resultaten dan moet de instructeur wel de puntjes op de i zetten toch ,en dat doen zij ook recht en eerlijk. Top een aanrader.
Seyhan
Seyhan
2024-01-16
Very good driving school i pass at the first try B+E they are very correct in this job Fully recommended!!!!
Maud Berende
Maud Berende
2024-01-05
Goede ervaring, heb les gehad van Kevin. In één keer geslaagd voor mijn scooter rijbewijs.
Demi
Demi
2023-12-29
Goede en fijne rijlessen gehad bij Sebas!
Ton Arends
Ton Arends
2023-12-23
Snelle, prettige communicatie met Veronica. Examen was op korte termijn mogelijk. Rijlessen zelf van Ibrahim gehad, dat ging naar volle tevredenheid. Heel relaxed, wel straight to the point. Zou het iedereen aanraden…
Celalettin çavuş
Celalettin çavuş
2023-12-20
I have just got my driving licence at 20 lessons by Besure. I highly recommend this driving school. They are so helpful and the instructors are knowledgable and patient.
Ranil Beekers
Ranil Beekers
2023-12-15
Via Besure mijn BE rijbewijs gehaald. Communicatie verliep snel en goed. Zowel telefonische als via de mail. Yasin was mijn instructeur. Top gast! Legt alles goed en kalm uit en zorgde ervoor dat je op de juiste dingen was voor bereid. Besure is zeker een aanrader!
Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.