fbpx

Rijlessen Breda, Tilburg en omstreken

Rijschool Besure is een unieke rijschool. Wij onderscheiden onze rijschool graag, door de nieuwste technieken in te zetten zodat studenten op een leuke en leerzame manier hun lessen ervaren. Rijschool Besure biedt naast rijlessen in Breda, Tilburg en omstreken ook digitale theorie lessen aan. Zo kun je thuis op je gemak de verkeersregels bestuderen. Rijlessen bij rijschool Besure inplannen verloopt digitaal via onze app. Je kan thuis vanaf je bank al je rijlessen inplannen om zo snel mogelijk je rijbewijs te behalen! 

 

Snel rijbewijs behalen Breda, Tilburg en omstreken

Wil jij snel je rijbewijs behalen om in Breda, Tilburg en omstreken met vrienden rond te kunnen rijden? Dan zit je bij rijschool Besure aan het juiste adres! Kwaliteit en Zekerheid daar staat Rijschool Besure al jaren voor. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat wij ons constant verbeteren in de rijscholen branche. Daarnaast maken wij ook gebruik van de nieuwste technieken zodat de leerlingen op een leuke en leerzame manier hun lessen kunnen ervaren. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken hebben wij een unieke lesmethode ontwikkeld.

Onze methode zorgt ervoor dat elke leerling op een andere wijze het leerproces doorloopt en op een andere manier constant doorleert. De efficiëntie en effectiviteit van de lessen blijft hierdoor gewaarborgd.

 

Goedkoop rijbewijs behalen Breda, Tilburg en omstreken

Rijschool Besure zet zich in voor studenten in regio Breda, Tilburg en omstreken. Wij doen ons best om onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Wij bieden een heleboel voor heel weinig! Waarom wij dit doen? Onze instructeurs vinden het simpelweg geweldig om dagelijks in contact te staan met nieuwe toppers die navigeren naar hun rijbewijs. Dankzij de efficiente van onze technologie kunnen wij een van de scherpste tarieven aanbieden als rijschool in regio Breda, Tilburg en omstreken. 

Meld jezelf hieronder geheel kosteloos aan voor een gratis proefles! Voor je het weet ben jij aan het touren met je rijbewijs in regio Breda, Tilburg en omstreken!

 

Gratis proefles rijbewijs

Ontmoet onze gezellige instructeurs, vraag vrijblijvend gratis een proefles aan bij rijschool Besure Breda!

Rijschool Besure helpt u met zekerheid door uw rijopleiding heen, dit doen we doormiddel van de 7 zekerheden van Besure!

  • Hoge kwaliteitseisen
  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een instructeur met een lach
  • Deskundigheid van onze rijinstructeurs
  • De wensen van de leerlingen staan centraal
  • Een doelgericht lesmethode voor ieder leerling
  • Bij Besure ben je net zo zeker als een verzekering

Veel gestelde vragen

De proefles is geheel gratis. Besluit je na je proefles om toch ergens anders te lessen? Zelfs dan is je proefles gratis. Mocht je bij je proefles niet aanwezig zonder dat je dat heb gemeld bij ons dan zal er één les in kosten worden gebracht.

Je mag al vanaf je 16,5 jaar gaan lessen. Dit kan dankzij het 2toDrive-concept. Je kunt dan al op je 17e verjaardag afrijden. Daarna mag je tot aan je 18e levensjaar met een begeleider rond rijden. Zodra je 18 bent geworden mag je uiteraard zelfstand rond gaan rijden.

Een rijles duurt 50 minuten bij rijschool Besure. In deze 50 minuten wordt er efficiënt en effectief lesgegeven zodat de leerling elke les iets nieuws bij leert.

Het voorspellen van aantal lessen dat je nodig hebt is lastig. In Nederland ligt de gemiddelde lessen tussen 35 en 45 tot aan je examen. Bij sommige leerlingen duurt het langer en bij sommige weer korter. Doordat wij zeker zijn van de kwaliteit die wij aanbieden is de gemiddelde les wat je nodig hebt lager dan de Nederlandse gemiddelde. Samen met jou instructeur bij rijschool Besure wordt er een schatting gemaakt welke pakket het beste past bij jou.

Voordat je op examen kunt gaan moet je je rijschool gaan machtigen, vervolgens moet je ook je gezondheidsverklaring indienen per DigiD. Je hier meer lezen hierover.