Rijlessen Breda, Tilburg en omstreken

€70 KORTING

Nog maar 42
kortingscodes over!

Even voorstellen..

Wij zijn Rijschool Besure en samen met jou zorgen we voor de snelste weg naar jouw rijbewijs B. Doordat Rijschool Besure meer dan 7 instructeurs in dienst heeft, bieden we rijlessen door heel Noord-Brabant. Bij Rijschool Besure ben je erg flexibel; je kunt zo vroeg als je maar wilt beginnen met je lessen. Of als je liever wilt  uitslapen na een gezellige avond, dan is dat natuurlijk ook mogelijk, we geven rijlessen verspreid over de gehele dag. Misschien heb je wel school in de middag, dan kun bijvoorbeeld altijd je rijlessen in de avonduren of in het weekend plannen (dus ook op zondag!). Moet je van werk opgehaald worden of wil je meteen lessen na je schooltijd? dan is dat bij ons geen enkel probleem! Wij zijn heel flexibel en stemmen samen met jou onze beschikbaarheid af.

De snelste route naar jouw autorijbewijs B

Door onze gepersonaliseerde aanpak per leerling, kunnen we met trots zeggen dat ons slagingspercentage voor rijexamens boven het landelijke gemiddelde ligt. Dat hoge slagingspercentage is te danken aan onze persoonlijke manier van lesgeven. Rijschool Besure heeft door de jaren heen veel studenten blij kunnen maken met een rijbewijs. Dit hebben we bereikt door jarenlang verschillende leerlingen op verschillende wijze rijlessen te geven. 

 

Lessen op maat

Heb je bijvoorbeeld last van faalangst of concentratieproblemen? Dat vereist een andere aanpak  dan een leerling die daar geen last van heeft. Bij zulke lessen op maat wordt alles door ons anders uitgelegd, zodat jij het sneller begrijpt en zo je eigen leertempo voortzet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen tempo lest. Of je nou een leerling bent die snel of langzaam leert, wij hebben de juiste methode voor jou waardoor jij snel en voordelig je autorijbewijs kunt behalen!

%

Klanten vertellen!

Rijlessen volgen in Breda

Zien wij jou wegrijden met een autorijbewijs op zak, of ga je voor een spoedcursus bij de leukste rijschool van Breda? Misschien toch maar voor een bromfiets rijbewijs? Alles is mogelijk bij Rijschool Besure!

Rijbewijs B – Handgeschakeld

Bespaar €350,- op je rijbewijs!

€35,- Per autorijles!

Praktijkexamen rijbewijs inbegrepen

Gespreid betalen

Goedkoop rijbewijs B behalen

Ervaar de flexibiliteit bij Rijschool Besure om zelf je rijbewijs pakket samen te stellen! Onze rijles instructeur zal je hierin begeleiden. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij zo snel mogelijk tegen zo min mogelijk kosten je rijbewijs behaald!

Spoedcursus Rijbewijs

Bespaar €200,- op je rijbewijs!

€40,- Per rijles!

Rijlessen wanneer jij wilt! 24/7

Starten wanneer jij wilt

Zo snel mogelijk rijbewijs behalen

Behaal je rijbewijs met de vaart van een sneltrein! Bij rijschool Besure is alles mogelijk. Wil jij je rijbewijs binnen een maand behalen? Bij rijschool Besure houden wij van uitdagingen, durf jij het ook aan?

Bromfiets Rijbewijs

Bespaar €100,- op je scooterrijbewijs!

€360,- Bromfiets!

Praktijkexamen inbegrepen!

Binnen 1 dag geslaagd!

Eerste bromfietsles aanvragen?

Ervaar de vrijheid van rijden op een scooter samen met rijschool Besure. Op een veilige manier leren wij jou hoe je binnen no-time op de Nederlandse wegen aan het verkeer kan deelnemen.

Goedkoop rijbewijs behalen?

Bespaar kosten door zelf je pakket samen te stellen

Plan in overleg met je rijlesinstructeur een tussentijdse toets in!

Faalangst? Wij zetten dit voor jou om in succesgarantie!

Voor studenten, door studenten! Bespaar kosten op je rijbewijs.

Examen garantie; de herkansing is altijd op ons!

Gratis lesmateriaal en begeleiding voor je theorie examen!

Goedkoop en snel
rijbewijs halen!

€70,- Korting

Reserveer jouw unieke code!

Telefonisch bereikbaar

Bel, whatsapp, mail of postduif 24/7!

Online rijles plannen

Online gemakkelijk rijlessen inplannen!