reviews google

Vraag de kortingscode aan!

  Profiteer nu van €70,- korting!

  Begin deze week al met rijlessen! Kies het rijlespakket dat bij jou past en geniet ook nog eens van €70,- korting!

  Waarom kiezen voor Besure?

  Kris
  Kris
  2024-01-18
  Deze maand mijn motorrijbewijs gehaald bij Besure, waar ik uiteraard enorm blij mee ben. Het grootste deel van mijn rijopleiding heb ik gereden bij Luc en later bij Kevin, waarbij ik bij beide met enorm veel plezier gereden heb. Uiteraard heel veel geleerd, maar ook veel gelachen. Niet onbelangrijk. Het gevoel waarmee je telkens weer op je motor stapt is echt van groot belang, denk ik. Een goeie klik met je rijinstructeur dus ook. Overigens was het plannen van lessen e.d. via Veronica ook superfijn. De sfeer is persoonlijk en de lijntjes kort. Dat vond ik echt een groot voordeel. Nu lekker de weg op met die motor!
  michael van beelen
  michael van beelen
  2024-01-16
  Goedeuutleg,niet alleen van je doet het fout maar wordt je ook uitgelegd wat je verkeerd doet Misschien komt het hard over maar wil je goede resultaten dan moet de instructeur wel de puntjes op de i zetten toch ,en dat doen zij ook recht en eerlijk. Top een aanrader.
  Seyhan
  Seyhan
  2024-01-16
  Very good driving school i pass at the first try B+E they are very correct in this job Fully recommended!!!!
  Maud Berende
  Maud Berende
  2024-01-05
  Goede ervaring, heb les gehad van Kevin. In één keer geslaagd voor mijn scooter rijbewijs.
  Demi
  Demi
  2023-12-29
  Goede en fijne rijlessen gehad bij Sebas!
  Ton Arends
  Ton Arends
  2023-12-23
  Snelle, prettige communicatie met Veronica. Examen was op korte termijn mogelijk. Rijlessen zelf van Ibrahim gehad, dat ging naar volle tevredenheid. Heel relaxed, wel straight to the point. Zou het iedereen aanraden…
  Celalettin çavuş
  Celalettin çavuş
  2023-12-20
  I have just got my driving licence at 20 lessons by Besure. I highly recommend this driving school. They are so helpful and the instructors are knowledgable and patient.
  Ranil Beekers
  Ranil Beekers
  2023-12-15
  Via Besure mijn BE rijbewijs gehaald. Communicatie verliep snel en goed. Zowel telefonische als via de mail. Yasin was mijn instructeur. Top gast! Legt alles goed en kalm uit en zorgde ervoor dat je op de juiste dingen was voor bereid. Besure is zeker een aanrader!
  Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.