fbpx

De juiste rijschool vinden voor je

Het kiezen van de juiste rijschool is een belangrijke stap in aanloop naar het behalen van je rijbewijs. Het is van belang om af te wegen wat belangrijk voor jou is. Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van de rijschool? Rijschool Besure zet de zeven zekerheden voor jou op een rijtje om de juiste keuze te maken bij jouw zoektocht naar een rijschool!

Checklist kiezen rijschool voor je rijbewijs

  • Instructeur: Heeft de instructeur wel voldoende jaren ervaring? Kan jij het wel goed vinden met de instructeur?
  • Slagingspercentage: Welke slagingspercentage draagt de desbetreffende rijschool? Rijschool Besure heeft een slagingspercentage van 60%!
  • Lesauto: Voldoet de lesauto wel aan jou verwachtingen? Rijschool Besure verzorgt rijlessen in
  • Proefles: Probeer een rijles uit door middel van de proefles. Bij Besure is je proefles geheel GRATIS
  • Kostenplaatje: Voldoen de tarieven van de rijschool aan jouw verwachtingen? Les nu bij Besure voor €35,- per rijles!
  • Recensies: Check altijd de recensies van een rijschool voor je begint met lessen.
  • Gevoel: Uiteindelijk is jouw rijbewijs hetgeen wat ertoe doet. Volg je gevoel, kies voor de rijschool waar jij je comfortabel voelt.

Rijles Instructeur

De rijles instructeur, dit wordt jouw partner bij het behalen van je rijbewijs. Het is belangrijk dat je instructeur over een WRM-Bevoegdheidspas beschikt. Zonder deze pas is het wettelijk niet toegestaan om rijlessen te verzorgen. Je kunt hier controleren of een instructeur wel over deze bevoegdheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk om de instructeur te beoordelen op basis van het aantal jaren ervaring als rijles instructeur. Uiteindelijk is het van belang dat jijzelf goed overweg kan met de instructeur. Een rijbewijs kan binnen een maand al behaald worden maar voor anderen kan dit zomaar een paar maanden worden. Hierom is het belangrijk om voor een instructeur te kiezen waar je goed mee kan communiceren en samenwerken. Bij rijschool Besure zetten onze instructeurs zich maximaal in om jou zo snel en veilig mogelijk aan je rijbewijs te helpen, op een gezellige manier!

Slagingspercentage rijschool

Wat zijn de verhoudingen van de slagingspercentages? Een slagingspercentage van 70% is niet direct een aanleiding om te concluderen dat dit een goede rijschool is. De verhouding van het aantal afgenomen examens tot het slagingspercentage is van belang. Hoeveel studenten die op examen gaan, slagen in een keer? Is het aantal afgelegde examens van de rijschool binnen de gestelde tijdframe wel realistisch? Slagingspercentages zijn dynamische cijfers, ze kunnen op weekbasis veranderen. Rijschool Besure draagt een slagingspercentage van ongeveer 60% geslaagde leerlingen die voor de eerste keer op examen gaan voor hun rijbewijs in regio Breda. Neem contact met ons op voor actuele cijfers en meer informatie!

Proefles rijbewijs

Je hebt onderzoek gedaan, meerdere rijscholen vergeleken en je hebt interesse om te beginnen met rijlessen. De meeste rijscholen in Nederland bieden net als rijschool Besure proeflessen aan voor oriënterende studenten. Het is belangrijk om hier duidelijke afspraken over te maken met de desbetreffende rijschool. Let hierbij op dat er geen toekomstige verplichtingen of kosten aan vastzitten. Bij rijschool Besure is een proefles voor je rijbewijs geheel gratis en vrijblijvend. Wij vinden het erg belangrijk dat onze studenten zich op hun gemak voelen bij onze rijschool. Wij bouwen dan ook graag een vriendschappelijke relatie op met onze studenten waarbij we samen aan het gewenste eindresultaat werken. 

Gratis proefles rijbewijs

Ontmoet onze gezellige instructeurs, vraag vrijblijvend gratis een proefles aan bij rijschool Besure!
Ben jij zeker?

Reactie achterlaten

Your email address will not be published. Required fields are marked *