Rijles tips

Leerzame autorijlessen door heel Noord-Brabant

€70,- KORTING

Reserveer nu
jouw kortingscode!

Geschreven door info@rijschoolbesure.nl

May 26, 2021

Snel je autorijbewijs halen

Goed nieuws: De overheid heeft aangekondigd dat vanaf 28 april 2021 de theorie-examens weer kunnen worden hervat. Dat betekent dat leerlingen sneller het autolessen kunnen weer kunnen oppakken en dus hun rijbewijs kunnen halen.

Het besluit van de overheid heeft al gauw geleid tot lange wachttijden om je CBR examen af te leggen. Sinds het CBR weer examens afneemt, zijn er in totaal meer dan 400.000 examens aangevraagd. Dit resulteert in langere wachttijden, die volgens branchevereniging BOVAG vervelende gevolgen hebben voor rijscholen en hun leerlingen. Hierdoor moeten leerlingen soms lang wachten. Dit betekent dat ze extra lessen nodig hebben om het bij te houden, wat weer extra geld kost. De rijscholen moeten daarbij extra tijd met een leerling inplannen, terwijl die het al heel druk hebben”, aldus de woordvoerder.
Gelukkig hebben we bij Rijschool Besure hebben op tijd hierop ingespeeld om zo de zorgen van onze (toekomstige) leerlingen weg te nemen. Bij Rijschool Besure hebben wij geen wachttijden, jij kunt morgen al van start gaan met je rijopleiding en binnen één maand op voor jou praktijkexamen. Schrijf je nu in voor een gratis proefles en ervaar de kunst van de beste rijschool.

Dus wat betekent dit nu precies voor jou als jij nog je examen moet doen of als je van plan bent om op korte termijn je rijlessen te plannen? Gelukkig hebben we hier bij Rijschool Besure op tijd aan gedacht.
We zorgen er daarom altijd voor dat onze producten op tijd zijn ingekocht. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat onze studenten op tijd kunnen beginnen met lessen en daarnaast snel op examen kunnen. Met andere woorden; de lange wachttijden zijn bij Rijschool Besure niet van toepassing! Je kunt snel beginnen met je lessen en je hoeft dus niet lang te wachten om examen te doen.

Nog meer goed nieuws: De overheid heeft aangekondigd dat vanaf 28 april 2021 de theorie-examens weer worden hervat. Dat betekent dat studenten sneller het autolessen kunnen weer kunnen oppakken en zo het behalen van het rijbewijs weer door kan gaan.

Hoe kan ik mijn rijbewijs snel halen?

Ben je nou benieuwd hoe jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen? We hebben onze 5 beste tips voor je op een rijtje gezet:
1.         Kies de juiste rijschool: Bij Rijschool Besure zit je met een bovengemiddeld slagingspercentage in combinatie met de gezelligste rij-instructeurs wel goed. Het is belangrijk dat je je vooraf goed laat informeren, welke rijschool je ook pakt.
2.         Oefen online veel theorie examens: Denk jij dat je genoeg geoefend hebt om het theorie-examen te knallen? Dan is het verstandig om een final check te doen voor jezelf. Zo kan je gratis een proefexamen maken die enorm veel op het CBR theorie-examen lijkt, om de online omgeving uit te testen, deze kun je online veel vinden.
3.         Les in de vakantie: In de vakantie heb je veel tijd om te lessen. Plan daarom je vakantie zo vol mogelijk in. Zo kun je flink wat uren per week maken en behaal je je rijbewijs super snel
4.         Houd een vast schema vast voor lessen: Als je steeds onregelmatig rijdt, zal je gevoel van rijden minder worden. Probeer er dus voor te zorgen dat je consistent rijdt. Dit werkt voor je zelf veel fijner.
5.         Begin op tijd met theorie oefenen: Eén van de grootste valkuilen, het theorie-examen. Velen gaan ervan uit dat zij in één keer slagen, maar niets is minder waar. Uit statistieken van het CBR is namelijk gebleken dat slechts 44% slaagt voor het auto theorie-examen. Wat betreft het theorie-examen, daar heb je in onze ogen (bijna) alles zelf in de hand. Als je goed voorbereid bent, dan maak je simpelweg meer kans om voor je theorie-examen te slagen.

Bloggen met Rijschool Besure….

Veilig autorijden bij gladheid

Veilig autorijden bij gladheid

Veilig autorijden De herfst komt weer om de hoek kijken en de winter is niet meer ver verwijderd. Naast alle...

Goedkoop rijbewijs behalen?

Bespaar kosten door zelf je pakket samen te stellen

Plan in overleg met je rijlesinstructeur een tussentijdse toets in!

Faalangst? Wij zetten dit voor jou om in succesgarantie!

Voor studenten, door studenten! Bespaar kosten op je rijbewijs.

Examen garantie; de herkansing is altijd op ons!

Gratis lesmateriaal en begeleiding voor je theorie examen!

Goedkoop en snel
rijbewijs halen!

€70 Korting

Reserveer jouw unieke code!

Telefonisch bereikbaar

Bel, whatsapp, mail of postduif 24/7!

Online rijles plannen

Online gemakkelijk rijlessen inplannen!

%

Klanten vertellen!