Rijles tips

Leerzame autorijlessen door heel Noord-Brabant

€70,- KORTING

Reserveer nu
jouw kortingscode!

Verkozen tot beste rijschool van Breda

Rijschool Besure is de beste rijschool in Breda en omgeving. Dat komt omdat we niet alleen maar lesgeven, we zorgen er ook voor dat de leerling écht ervaart wat autorijden is. Behalve dat we ze leren hoe ze veilig moeten rijden, laten onze instructeurs ze ook inhoudelijk alles over de auto zien. Bijvoorbeeld hoe je een band verwisselt of hoe je in een gesloten garage rijdt en ervaart hoe je met slagbomen om moet gaan. 

Bij Rijschool Besure werken we altijd hard aan de opleiding van onze leerlingen en mogen ons daarom trots één van de beste Rijscholen van Breda noemen. We streven naar een goed begeleidingstraject waarbij leerlingen snel hun rijbewijs b kunnen halen en met een veilig gevoel de weg op kunnen. Zo wordt de tijd en de investering van de leerling goed gebruikt en zijn er geen onverwachte kosten of ongemakken. Behalve het constant verbeteren en monitoren  van de rijlessen, werken onze instructeurs ook aan hun houding en de algemene veiligheid tijdens het rijlessen. Ze zijn altijd bereid een leerling te leren autorijden, ook als die er die dag geen zin in heeft of als er iets onverwachts gebeurt tijdens het rijlessen. Onze instructeurs stellen de leerlingen altijd gerust!

Hoe zijn wij de beste rijschool van Breda geworden?

  • Onze instructeurs zijn in het bezit van een geldige WRM pas
  • Onze instructeurs worden gescreend op kwaliteit (VOG)
  • Onze instructeurs passen zich aan de leerling (Faalangst, ADHD, ADD en veel meer)
  • Onze instructeurs geven rijlessen volgens RIS (Rijopleiding In Stappen)
  • Wij geven Rijlessen door heel Breda en veel meer locaties
  • Wij geven 7 dagen per week rijlessen in Breda, dus ook in de weekenden en avonden.
  • Rijschool Besure heeft een gemiddeld slagingspercentage van 70% in Breda (het gemiddelde slagingspercentage van Breda ligt op 45%)
  • Wij zorgen ervoor dat de leerlingen op de juiste manier worden opgeleid, eerlijkheid en transparant zijn staat bij ons voorop.

Wat is RIS (Rijopleiding In Stappen)?

De RIS methode is een systematische en op de leerling gerichte aanpak voor het Nederlandse rijbewijs. Het begint met voorbereidingslessen en gaat dan over in zes stappen, waarin de leerlingen verschillende soorten manoeuvres oefenen onder geleidelijk moeilijker wordende omstandigheden.

Waarom kiest Rijschool Besure voor deze manier?

Deze techniek wordt door de meeste instructeurs in Nederland gebruikt. We leren onze leerlingen niet alleen hoe ze een auto moeten besturen, maar trainen ze ook hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze zo veilig mogelijk de weg op kunnen als ze straks zelfstandig de weg op mogen gaan na het behalen van hun rijbewijs b. Onze leerlingen halen betere scores en een grotere kans om hun rijbewijs te halen met deze instructie.

Het is lastig om  de beste rijschool van Breda te kiezen, maar Rijschool Breda Besure is door talloze leerlingen en ouders verkozen tot de beste Rijschool van Breda! Benieuwd naar de resultaten klik dan hier, boek een gratis proefles en laat jezelf overtuigen!

Zie hier de artikel

Bloggen met Rijschool Besure….

Veilig autorijden bij gladheid

Veilig autorijden bij gladheid

Veilig autorijden De herfst komt weer om de hoek kijken en de winter is niet meer ver verwijderd. Naast alle...

Goedkoop rijbewijs behalen?

Bespaar kosten door zelf je pakket samen te stellen

Plan in overleg met je rijlesinstructeur een tussentijdse toets in!

Faalangst? Wij zetten dit voor jou om in succesgarantie!

Voor studenten, door studenten! Bespaar kosten op je rijbewijs.

Examen garantie; de herkansing is altijd op ons!

Gratis lesmateriaal en begeleiding voor je theorie examen!

Goedkoop en snel
rijbewijs halen!

€70 Korting

Reserveer jouw unieke code!

Telefonisch bereikbaar

Bel, whatsapp, mail of postduif 24/7!

Online rijles plannen

Online gemakkelijk rijlessen inplannen!

%

Klanten vertellen!