Rijles tips

Leerzame autorijlessen Breda, Tilburg e.o.

20% KORTING

Reserveer nu
jouw kortingscode!

Rijbewijs behalen tijdens Corona in Breda, Tilburg en omstreken

Geschreven door info@rijschoolbesure.nl

July 16, 2020

Rijbewijs behalen tijdens
virus!

Theorie examen behalen tijdens Corona virus

Tijdens de COVID-19 Corona virus is het nog steeds mogelijk om op theorie examen te gaan. Wel zitten hier langere wachttijden dan gebruikelijk aan vast vanuit het CBR. Toen het virus net uitbrak werden de theorie examens tijdelijk geschrapt. Nadat het virus heeft afgenomen heeft het CBR het afleggen van theorie examens weer mogelijk gemaakt in combinatie met de juiste maatregelen. Het is erg belangrijk om jezelf goed voor te bereiden op de theorie van het examen. Daarnaast is het nu ook erg belangrijk om jezelf goed in te lezen op de maatregelen van het CBR. Klik hier om de maatregelen die door het CBR zijn gesteld te bekijken. Vanuit rijschool Besure doen wij onze uiterste best om op tijd genoeg examens te reserveren voor onze leerlingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Theorie examen behaald voorafgaand Corona virus?

Het kan zijn dat iemand zijn theorie certificaat al heeft behaald voordat de COVID-19 virus uitbrak. Een theorie certificaat heeft een geldigheidsduur met einddatum. Bij sommige studenten liep deze af tussen de periode van 16 maart tot en met 31 mei 2020. Het CBR heeft begrip voor de situatie en heeft besloten om voor deze mensen de geldigheidsduur van het theorie certificaat te verlengen tot 30 november 2020. Zo kunnen studenten alsnog op praktijk examen en hun rijbewijs behalen bij rijschool Besure in BredaTilburg en omstreken.

Rijlessen bij Besure tijdens Corona virus

Bij rijschool Besure blijven we lekker bezig met rijlessen tijdens de Corona uitbraak. Dit doen wij wel voorzichtig met de juiste maatregelen en veiligheidsvoorschriften. Wij desinfecteren onze lesauto na elke rijles. Het stuur, de koppelingspoke en alle overige plekken die vaak worden aangeraakt tijdens een rijles worden grondig gedesinfecteerd. Voordat een student in onze supergave Volvo V40 lesauto stapt, moet die eerst zijn handen desinfecteren met een speciaal middel, welke door de rijles instructeur wordt aangeboden. Ook krijgt de student een mondkapje van onze rijles instructeur welke verplicht is om te dragen zolang de Corona maatregelen gelden. Vervolgens krijgt de student een korte vragenlijst met betrekking tot zijn/haar gezondheid om zeker te zijn bij Besure!

Samen op rijexamen voor je rijbewijs!

Inmiddels is het weer mogelijk om rijexamens af te leggen voor je rijbewijs. Ook hiervoor gelden specifieke corona maatregelen. Per 1 augustus 2020 is het weer toegestaan voor de instructeur om mee te rijden bij een faalangstexamen (Rijbewijs B). Vervolgens is het vanaf 1 september ook toegestaan om de rijles instructeur mee te nemen naar de tussentijdse- of RIS toets. Tot slot, zijn de voorspellingen dat rijles instructeurs per 1 oktober 2020 weer bij alle rijexamens en toetsen voor de rijbewijs aanwezig mogen zijn. Dit is wel onder voorbehoud, het CBR evalueert constant de ontwikkelingen rondom het Corona virus en neemt beslissingen op basis van de resultaten.

Durf jij het aan om samen met rijschool Besure voor jouw rijbewijs te gaan? Meld je dan nu hieronder aan voor een gratis proefles.

Gratis proefles rijbewijs

Ontmoet onze gezellige instructeurs, vraag vrijblijvend gratis een proefles aan bij rijschool Besure!

Proefles aanvragen

Ben jij zeker?

Bloggen met Rijschool Besure….

Veilig autorijden bij gladheid

Veilig autorijden bij gladheid

Veilig autorijden De herfst komt weer om de hoek kijken en de winter is niet meer ver verwijderd. Naast alle...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Goedkoop rijbewijs behalen?

Bespaar kosten door zelf je pakket samen te stellen

Plan in overleg met je rijlesinstructeur een tussentijdse toets in!

Faalangst? Wij zetten dit voor jou om in succesgarantie!

Voor studenten, door studenten! Bespaar kosten op je rijbewijs.

Examen garantie; de herkansing is altijd op ons!

Gratis lesmateriaal en begeleiding voor je theorie examen!

Goedkoop en snel
rijbewijs halen!

20% Korting

Reserveer jouw unieke code!

Telefonisch bereikbaar

Bel, whatsapp, mail of postduif 24/7!

Online rijles plannen

Online gemakkelijk rijlessen inplannen!

%

Beoordeel ons!

No shortCode found

Proefles inplannen

info@rijschoolbesure.nl

+31 085 877 13 89

Hazepad 15 A9, Breda